Cover & TOC
Document type
časopisy / seriály
časopisy / seriály
Document record
Source: katalogy Medvik
MARC21 Bibliographic

medvik2
1 _____nas a2200000 i 4500
001
MED00203657
003
CZ-PrNML
005
20200812091921.0
007
ta
008
200701c20209999xr r p 0 a0cze||
009
SE
015    ##
$a cnb003219573
022    ##
$a 2694-9520
022    ##
$a 2694-9547 (online)
040    ##
$a OLA001 $b cze $d ABA008 $e rda
041    0#
$a cze
044    ##
$a xr
072    #7
$a 616 $x Patologie. Klinická medicína $2 Konspekt $9 14
245    00
$a ESO : $b časopis pro odborníky ve zdravotnictví
246    3#
$a Emerging stars of oncology
246    3#
$a ESO journal
264    #1
$a Praha : $b We Make Media, s.r.o., $c 2020-
300    ##
$a svazky ; $c 27 cm
310    ##
$a 2x ročně
336    ##
$a text $b txt $2 rdacontent
337    ##
$a bez média $b n $2 rdamedia
338    ##
$a svazek $b nc $2 rdacarrier
362    0#
$a Ročník 1, číslo 1 (2020)-
650    #7
$a onkologie $7 nlk20040148136 $2 mednas
650    #7
$a lékařská onkologie $7 D008495 $2 czmesh
655    #7
$a periodika $7 D020492 $2 czmesh
776    0#
$t ESO Journal (On-line) $x 2694-9547
856    41
$u https://www.worldmednet.cz/ $y stránka vydavatele
910    ##
$a ABA008 $b B 2863 $o 2020 $c 664 e $r 2020- $y 6
912    ##
$a ABA008 $d v úplnosti $p Titul je excerpován v Bibliographia medica Čechoslovaca $r 2020- $u http://www.medvik.cz/link/MED00203657
999    ##
$a ok
BAS    ##
$a BM2
FF6    ##
$p fr p 0 a0
Clipboard
Further actions
Document availability
NLK 2
Medvik libraries 2
Union catalogue 1